Sdr. Nærå kirke tilbyder igen babysalmesang med Lisbeth Buhl.

Denne gang fra onsdag den 20. september til onsdag den 22. november 2017 i alt 8 gange.
Arrangementet er gratis.
I september og oktober fra kl. 09.00 til 09.45.
I november fra kl. 09.45 til 10.30.

Vi starter i kirken og har 45 minutters musik og sang, og derefter fortsætter vi i kirkeladen til kaffe og kage.

Babysalmesang er for babyer i alderen 0-12 mdr. og deres forældre (eller bedsteforældre).

Tilmelding: lisbethbuhl@aarslevnet.dk – mobil 21459180

Lisbeth skriver følgende:

Jeg hedder Lisbeth Buhl og er uddannet på musikkonservatoriet i Odense i 1988 som blokfløjtelærer og småbørnsunderviser i musik, og har siden arbejdet i Årslev/Faaborg-Midtfyn Musikskole, hvor en del af mit arbejdsområde har været undervisning i børnehaver og dagpleje samt forældre/barn-hold, og det er fantastisk livsbekræftende at få lov til at beskæftige sig med små børn.

Kirkerummet har en enestående akustik, og uanset om man spiller eller synger, er der en stor resonans i rummet, som er oplagt at udforske med de helt små børn, som er meget lydhøre overfor deres omgivelser.

Vi bruger også kirkerummet til bevægelse, mens vi synger, danser med børnene i favnen rundt om døbefonten, eller danser ned ad midtergangen.

Udover salmer synger vi også sange og sanglege, som er beregnet til de helt små, kombineret med rytmeinstrumenter, fingerdukker, bondegårdsdyr, bamser, dukker, tørklæder eller lignende, som lige passer ind i aktiviteten, dvs. mange af de elementer, som også findes i den almindelige babyrytmik i musikskolerne.