Fyraftenssang, onsdag den 5. februar kl. 17.00

Ved den første fyraftenssang i det nye år får vi besøg af Ole Kobbelgaard, der for nylig blev ansat som præst ved Sdr. Nærå Valgmenighed.

Ole Kobbbelgaard kom fra en stilling som præst ved Morsø Grundtvigske Frimenighed. Før det var han i en årrække højskoleforstander i henholdsvis Ryslinge og Askov, så højskolesangbogen er kendt stof for dagens gæst. Ved denne fyraftenssang skal vi synge såvel salmer som sange, der alle er at finde i højskolesangbogen.

Fyraftenssang onsdag den 4. marts 2020 kl. 17.00

Vores gæst er denne dag Mona Clausen, som er leder af Husmandsstedet. Mona er opvokset på Nørrebro i København, men flyttede i 1989 til Årslev med sin familie. Mona siger herom: »Jeg var noget spændt på, om jeg kunne trives med at bo på »landet«, men Årslev er jo et fantastisk sted, så jeg endte med at komme til at holde rigtig meget af at bo lige netop her.

Lige fra jeg var en meget ung barnepige, har jeg nydt at være sammen med børn, og jeg gik målrettet efter at blive pædagog, hvilket jeg blev den sommer jeg fyldte 21 år. Hele mit arbejdsliv har drejet sig om børn. Det er simpelthen så berigende, og jeg nyder det stadig hver eneste dag. De sidste 9 år har jeg haft fornøjelsen af at være daglig leder af Husmandsstedet. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre arbejdsplads.

Jeg elsker at synge, især sammen med børn. Nu har jeg fået lov til at vælge sange til Fyraftenssang, og det bliver en helt speciel oplevelse at synge dem sammen med jer. Det glæder jeg mig rigtig meget til.«