Musikgudstjeneste St. Bededags aften 16. maj kl. 19.00

Ligesom de foregående år tager vi forskud på St. Bededag med en gudstjeneste aftenen før, hvor vi efterfølgende får varme hveder i kirkeladen.

Vi vil også gentage idéen fra sidste år med at krydre aftenen yderligere med musik, og igen i år får vi besøg af et par meget talentfulde studerende fra solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense.

De er dog begge allerede godt på vej i deres professionelle karriere, idet de ved siden af konservatorie- studiet er meget efterspurgte som hhv. sanger og som violinist.

Mezzosopranen Emma Oemann har sunget i Det Kongelige Operakor og som solist i flere små operakompagnier, bl.a. har hun haft roller på Den Fynske Opera.                                                        Udover studier på konservatoriet i Odense har hun tillige en uddannelse fra The Royal Conservatory i Skotland.

Violinisten Mina Fagerlund Sanches assisterer ofte i Odense Symfoniorkester og optræder også i mere private sammenhænge.                                                                                                                    Hun begyndte at spille violin som 5-årig og har siden da jævnligt optrådt i forskellige koncertsammenhænge både som solist, kammermusiker og orkestermusiker.

I Sdr. Nærå får vi lejlighed til at høre Emma og Mina først ved musikgudstjenesten, og siden i Kirkeladen. Her byder programmet bl.a. på traditionelle skotske sange og populær violinmusik.