Sorggruppe

I Midtfyn provsti har der gennem 2 sæsoner været udbudt et sorggruppeforløb for efterladte, der har brug for at tale med andre, der også har mistet.

Det er en vigtig del af forløbet, at der er fuld tavshedspligt om samtalerne.

Her i efteråret udbydes endnu et sorggruppeforløb.

Det begynder 6. november kl. 17-19 og foregår i Sognehuset i Årslev.

Kontakt sognepræst Peter Ulrik Jensen, til. 4035 9268 eller mail: puj@km.dk for nærmere information og evt. tilmelding.

Hvad er sjælesorg?

Sjælesorg er en samtale, man har med en præst om problemer i ens liv. Samtalen kan handle om alt fra tabet af et nært familiemedlem til en lettere depression, eller trosspørgsmål. Præsten er ikke psykolog og skal som sådan ikke løse problemer. Sjælesorg er ikke terapi eller behandling, men reflekterende samtale. Præstens rolle er at lytte og trøste, og måske bede en bøn eller synge en salme. Alle præster tilbyder sjælesorg, og de har tavshedspligt.

Find os også på facebook:

(Klik på billedet for at læse kirkebladet)

Kirkeblade - Arkiv

Klik her