Højskoledag den 22. februar kl. 10 - 15.30

Vi holder igen i år en højskoledag. Denne gang tager vi ud i verden til nogle af verdens brændpunkter. Husk tilmelding senest den 15. februar 2020

Vi starter med andagt i kirken kl. 10.00 med efterfølgende kaffe i kirkeladen kl. 10.30.

Så får vi besøg af DR-journalist Søren Bendixen, som tidligere har dækket Asien. Nu er han i Sydafrika og dækker Afrika derfra. I skrivende stund er Søren meget optaget og har derfor ikke fundet tid til at skrive nærmere om sig selv og sit foredrag. Det får vi til gengæld at høre, når han kommer.

Kl. 12.30 er der frokost.

Efter frokost skal vi høre musikeren Henrik Goldschmidt fortælle om sit mangesidede virke.
Udover at være solo-oboist i Det kgl. Kapel har Henrik Goldschmidt, som selv har jødisk baggrund, gjort en stor indsats ved via musik at bringe forskellige mellemøstlige kulturer sammen, som det er sket i Middle East Peace Orchestra, der blev grundlagt i 2003. Siden da er »Goldschmidts Musikakademi« kommet til, en privat musikskole, der tilbyder gratis sang- og musikundervisning til marginaliserede børn.

Kl. 14.30 er der fælles kaffepause.

Efter en kaffepause slutter vi af i kirken med en kort koncert med Henrik Goldschmidt.

Kl. 15.30 siger vi tak for i dag

Prisen for deltagelse inklusive frokost: 100 kr.
Tilmelding senest den 15. februar: til Inge Bjarke, tlf. 5178 9851, mail: ibjarke@webspeed.dk

Del dette: