Nu åbner kirken

I går måtte vi igen åbne kirken og begynde at gøre klar til at holde gudstjeneste.

Vi har i dag målt kirken op, Marie har vasket og skuret, så vi er klar til gudstjenesten Kristi Himmelfartsdag kl. 10.00.

Kirken skal måles op på antal m2, som er det max antal, der må være i kirken på én gang. Men samtidig skal der overholdes et afstandskrav på 2m, når der skal synges (1 m hvis ikke vi synger). Vi vil jo gerne kunne synge til en gudstjeneste, det er en væsentlig del, så vi overholder afstandskravet på 2 m.

Det betyder, at I må komme 46 ind i kirken, og I bliver fordelt i hele kirken, incl. sideskibet. Det samme antal gælder til begravelse/bisættelse, vielse og dåb.

Der står håndsprit klar i våbenhuset, så I kan spritte hænderne af, inden I går ind. Skulle der komme flere, må vi desværre bede disse komme igen en anden dag. Det er vi rigtig kede af, men sådan er retningslinjerne.

Vi holder altergang med overholdelse af 1 m`s afstand, afspritning af hænderne, inden I knæler (der står håndsprit parat), og der vil være tavs uddeling, så vi minimerer risikoen for evt. smitte.

Desværre må vi også undlade at give hånd .. men vi må godt tale lidt sammen på afstand.

Vi glæder os meget til at se jer til gudstjeneste.

Skulle der vise sig behov for det, holder vi gerne endnu en gudstjeneste i forlængelse af den første.

Inge Dalsgaard

Del dette: